Silver

Kui rääkida, millist valdkonda NLP kõige rohkem mõjutas, siis minu puhul ei ole kahtlustki, et karjäärile oli see suur edasiminek. NLP ja müük käivad käsikäes, kui müüd õiget toodet ja tahad inimesi aidata. Toode võib hea olla, firma võib veel parem olla, aga kui inimene või suhted ei klapi, siis müüki ei toimu. NLP aitas mul läbi meelesüsteemide paremini aru saada, kuidas inimestele toodet presenteerida nii, et infot ei läheks kaduma ja otsuse tegemise võimalikult lihtne oleks. Ka siin tuleb mängu eesmärgi püstitamine ja just kliendiga ühise eesmärgi paikapanemine. Võid pakkuda maailma parimat toodet ja osata teha täiusliku demo, aga kui teine pool tuli kohtumisele teise kavatsusega ning sellest lähtuva ajalise või muu ressursipiiranguga, siis kui see lõpuks ühel või teisel viisil selgub, võib olla juba liiga hilja.

Samuti on NLP suurepärane inimeste värbamisel ja organisatsiooni juhtimisel ning suutsin läbi isikliku kogemuse korduvalt veenduda, et teinekord esmapilgul millestki või kellestki loobumine on hoopis lisandumine. Tiim ja suur pilt on tähtsam, kui esmane või lühiajaline kasu. Samuti üks kuldaväärt mõttetera: oskusi ja võimeid on lihtsam nullist arendada kui inimese iseloomu.

Silver Rooger (müügijuht ja teerajaja) 

Tagasiside

Uudised