Hugo

Keele moodul meeldis mulle kõige rohkem! Sõnadega on mulle meeldinud ennegi mängida, aga selline sisuline ja süsteemne lähenemine on mind aidanud väga palju. See on muidugi uskumatu kui palju me laseme ennast sõnadel mõjutada, kuigi tähenduse anname neile ise. Keele kaudu info edasi andmine võib teine kord olla vägagi kaelamurdev tegevus, arvestades kui palju me sealjuures kustutame, moonutame ja üldistame. Sellega kaasnes ka tohutu ära tundmine (nominaliseerimine) ja samas ka kurbus – kui palju oleks saanud varasemalt asju teistmoodi lahendada. Metafoorid on muidugi üle prahi. Igasugused “higiliikurid” ja “padarokid” tõid ikka palju nalja meie grupi päevadesse.

Kaasteelised. See grupp, kes meil kokku tuli, kaasa arvatud külalised ja juhendajad, on väga vahva. Seda energiat ongi raske kirjeldada, kui nii palju inimesi ühes suunas mõtleb. Kõik need ühistegevused ja koos tehtud harjutused on loonud väga huvitava sideme ning igav pole meil kunagi olnud. Meist on väga head sõbrad saanud ja me oleme avatud ning toetavad üksteise suhtes.

Mul on hea meel olla osa teie missioonist, muuta Eestit.

Hugo Toll  (ettevõtja) 

Tagasiside

Uudised